Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη Γαλλία και ο Σπύρος Φλώρος ως Μέλος του Δ.Σ. της Αγρινιώτικης Π.Α.Ε. πρόσφερε αναμνηστικά για τα 100 χρόνια στον CEO της Estac Edwin Pindi.
Παρόμοια ενέργεια έγινε και στο άλλο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε ο Παναιτωλικός εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο φιλικό με την Ομόνοια στο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας.
Με αυτόν τον τρόπο η Αγρινιώτικη Π.Α.Ε. θέλησε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσει τη Γηπεδούχο ομάδα για την άψογη φιλοξενία της.



Διαβάστε επίσης: Open Beyond: «10 Παντού» με… άρωμα Αιτωλοακαρνανίας, από τη Μίνα Καραμήτρου στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου: Στη φυλακή μετά την απολογία τους οι δύο άνδρες για την υπόθεση της 15χρονης
«Athens Flying Week»: Mega ντοκουμέντο από τη στιγμή της πτώσης του Phantom στην Τανάγρα
Νέα σοκαριστική απάτη στο Αγρίνιο: Παρίστανε τον Αστυνομικό κι άρπαξε 43 χιλιάδες ευρώ από ηλικιωμένη