Εργασίες συντήρησης επί της κεντρικής οδού Χαριλάου Τρικούπη συνεχίστηκαν και σήμερα για δεύτερη ημέρα στο Παναιτώλιο, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
- Οι εργασίες αφορούν την συντήρηση του οδοστρώματος, κυρίως το κλείσιμο από τις τρύπες που υπάρχουν κατά μήκος του κεντρικού δρόμου του χωριού, ανάφερε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ανδρέας Γκορόγιας σε επικοινωνία που είχε το Panaitolionews μαζί του.
Ο πρόεδρος ακόμη έδειξε ικανοποιημένος από την άμεση ανταπόκριση, αφού μέσα σε λίγες ημέρες μετά από το αίτημά του προς την Περιφέρεια, η συντήρηση προγραμματίστηκε και υλοποιείται.









Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 Play Outs – Χόρχε Πόμπο: «Η Κηφισιά είχε… @ρχ@δ@ στο Αγρίνιο»
Stoiximan SL1 Play Offs: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί Πρωτάθλημα», δήλωσε ο Αγρινιώτης Σωτήρης Κοντούρης
Παναγιώτης Κέκελος προς Σταύρο Παπασταύρο: «Δεν θα επιτρέψω να απαξιώνεται ο ρόλος του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας»