Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 το απόγευμα τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός μετ’αρτοκλασίας, στο παρεκκλήσι Γενεσίου της Θεοτόκου, του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Παναιτωλίου, που βρίσκεται στην ΕΟ Αγρινίου Αντιρρίου, περίπου 400 μέτρα μετά τον κόμβο της Ερμίτσας, με κατεύθυνση προς Μεσολόγγι, με την συμμετοχή αρκετών πιστών από το Παναιτώλιο αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
- Ο πατήρ Κωνσταντίνος Κατσιμάρδος [ιερέας του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Παναιτωλίου] εκφώνησε το πανηγυρικό μήνυμα της ημέρας.
Στο τέλος ακολούθησε αρτοκλασία.
Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από τον
πανηγυρικό εσπερινό……
panaitolionews.blogspot.com







Σχετικά Άρθρα
18ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών: Στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Αγρινίου
Μαρίζα Ντζάλα: Νέα διάκριση για την Αγρινιώτισσα Εικαστικό στο 4ο Πανελλήνιο Φόρουμ Αιγίου
Αγρίνιο – 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών: Έληξε με μια μεγάλη γιορτή μουσικής, χορού και ανθρώπινης επικοινωνίας