Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία – Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας:
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές Πετράκη Εμμανουήλ απο το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου (Β΄ τάξη), Μουρούκο Παναγιώτη απο το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου (Γ΄ τάξη) και την Μπεληγιάννη Αδαμαντία από το 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου (Β΄ τάξη) που ολοκλήρωσαν με επιτυχία και την 3η φάση του Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».
Οι παραπάνω μαθητές θα συμμετάσχουν στον Προκριματικό Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου 2022, ώρα 10:00 σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.
Την Κυριακή 17 Απριλίου, ώρα 10:00 θα γίνει η Μεσογειάδα, προαιρετικά για τους μεγάλους (ΛΥΚΕΙΑ).
Ευχόμαστε τα καλύτερα στα παιδιά και στην οικογένεια τους. Να συνεχίσουν να προσπαθούν, να διακρίνονται και να μας κάνουν περήφανους.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Έως τον Ιούνιο του 2028 υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Χρήστος Εσκετζής: Από τη Stoiximan SL1 και τον Παναιτωλικό, στη Superbet League 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας!
Σ.Ε.Ε.Δ.Α. – Σωκράτης Κωστίκογλου: Ανησυχία ενόψει Χειμώνα, καθημερινή η πτώση του τζίρου