Θρήνος στην Παντάνασσα, απ’ όπου κατάγεται, και σε ολόκληρο το Αγρίνιο για τον πρόωρο χαμό του Γιάννη Κομποτού.
- Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία.
Ο άνδρας ηλικίας 35 χρόνων εργαζόταν, κατά καιρούς, σε εταιρία security και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα, πριν από μερικές εβδομάδες, να απαιτηθεί η νοσηλεία του στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Η εισαγωγή του στη νοσηλευτική μονάδα είχε γίνει με αρνητικό μοριακό τεστ για την ανίχνευση της covid-19, αλλά πριν μερικές ημέρες, φαίνεται ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δεκάδες οι αναρτήσεις με τις οποίες φίλοι του τον αποχαιρετούν και εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.
Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Εισοδείων της Θεοτόκου στην Παντάνασσα.
Σχετικά Άρθρα
SL1 – Παναιτωλικός: Οι νέες φανέλες παρουσιάζονται στην Πλατεία του Γηπέδου την Τρίτη, 8 Ιουλίου
Μάκης Γκαγκάτσης: «Θρίαμβος και έμπνευση η κατάκτηση του UEFA Euro 2004 από την Εθνική»
Μεσολόγγι – «Navy Week Run»: Στις 20:00 και όχι στις 19:00 η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου