Στην Δυτική πλευρά των Αγράφων Ευρυτανίας στο χωριό Φραγκίστα, η κυρά-Αλεξάνδρα μας φτιάχνει μια ζεστή παραδοσιακή φασολάδα μαγειρεμένη με μεράκι στο τζάκι.
- Η φασολάδα συναντάται από την αρχαιότητα και είναι από τα δημοφιλέστερα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.
Με απλά, φτηνά και ταπεινά υλικά, έτρεφε κάποτε τον κόσμο που ζούσε στη φτώχεια. Ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να είναι ένα εκπληκτικά νόστιμο πιάτο.
ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ ΑΜΚΕ
Σχετικά Άρθρα
«The Voice of Greece»: 16 διαγωνιζόμενοι με στόχο τον Μεγάλο Τελικό!
Τζόκερ: Νέο Mega Τζακ-Ποτ, ένας τυχερός κέρδισε 100.000 ευρώ
Open Beyond: «Ευφάνταστα σενάρια, το κανάλι δεν πωλείται»