Εκτίμησε ότι Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι οι δυο μήνες που θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων
- Σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων το επόμενο διάστημα λόγω της Όμικρον, προβλέπει η Ματίνα Παγώνη.
«Βλέπω μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά» δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας ότι σταδιακά θα αυξηθούν τα κρούσματα καθώς όπως εξήγησε ο κόσμος θα επιστρέψει από διακοπές και τα συμβάντα θα φανούν αυτό το δεκαπενθήμερο.
«Μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων»
Εκτίμησε μάλιστα ότι ο Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι οι δυο μήνες που θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων», σημειώνοντας ότι μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων αλλά σταδιακά.
«Το 15.000 το θεωρώ υπερβολικό», πρόσθεσε.
Για την μετάλλαξη Όμικρον είπε ότι τα στοιχεία είναι από την Ευρώπη και από τη Αφρική και οι ασθενείς που καλούνται να διαχειριστούν στα νοσοκομεία είναι «Δέλτα».
«Όποιος έχει συνάχι δεν σηκώνεται να πάει στη δουλειά του γιατί τα συμπτώματα της Όμικρον είναι πολύ απλά. Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας», εξήγησε η κ. Παγώνη.
in.gr







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Ντέιβιντ Χότζα: Από τον Παναιτωλικό στην Αλβανία για τη Σκεντερμπέου;
Ιωάννης Παπαευθυμίου: Στη Λεπενού Αγρινίου πενθούν, πέθανε ο τελευταίος ράφτης της περιοχής
Μουζάκι Ηλείας: Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε δάσος, ενισχύσεις από Πάτρα και Αιτωλοακαρνανία