Παράταξη Τραπεζιώτη: Υποψήφιοι δύο γνωστοί Αγρινιώτες ηθοποιοί

Παράταξη Τραπεζιώτη: Υποψήφιοι δύο γνωστοί Αγρινιώτες ηθοποιοί

  • Έναν διαφορετικό ρόλο από αυτούς που μας έχουν συνηθίσει μέσα από την επιτυχημένη πορεία τους στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση αναλαμβάνουν οι γνωστοί ηθοποιοί Λάμπρος Κτεναβός  και Φαίη Ζαφειράκου, αφού αποφάσισαν να συστρατευτούν με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Δημήτρη Τραπεζιώτη και τον συνδυασμό του «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ – ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».

Ο Λάμπρος Κτεναβός, γέννημα – θρέμμα Αγρινιώτης, είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από την επιτυχημένη σειρά “Κόκκινο Ποτάμι, ενώ έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες όπως με τον Γιάννη Σμαραγδή, τον Πέτρο Σεβαστίκογλου κ.α.

«Το Αγρίνιο είναι μια έξυπνη πόλη, αλλά δεν της έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο», είχε αναφέρει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του.

«Λάμπρο σε καλωσορίζουμε στην παράταξη και στον κοινό μας αγώνα για όλα αυτά που προσδοκούμε για τον Δήμο μας και μπορούμε να υλοποιήσουμε για την πολιτιστική αποκέντρωση και την ανάδειξη της ταυτότητας του Δήμου».

Η Φαίη Ζαφειράκου έλκει την καταγωγή της από το Αγγελόκαστρο και είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής Τράγκα. Έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά» στην οποία πρωταγωνιστούσε. Πέρα από την υποκριτική, η Φαίη έχει σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία, και είναι δασκάλα θεατρικής Αγωγής.

«Φαίη σε καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας, ώστε να διεκδικήσουμε δυναμικά την οικοδόμηση ενός δημιουργικού και παραγωγικού καλλιτεχνικά Δήμου».