Μια ακόμη προσπάθεια ενίσχυσης των πυρόπληκτων στην περιοχή του Δήμου Αγρινίου. Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται και στην Παραβόλα.
- Δείτε την ανακοίνωση.
«Η Ενοριακή Φιλόπτωχος Διακονία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Παραβόλας, σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου, την τοπική κοινότητα Παραβόλας και τον Σύλλογο Γυναικών Παραβόλας συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας ( φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, γάλα εβαπορέ και βρεφικό, νερά, κονσέρβες, χυμούς ) και ειδών πρώτης ανάγκης (χαρτί υγείας, αντισηπτικά, σαπούνια, βαμβάκι, βρεφικές πάνες ) για τους πυροπαθείς και δοκιμαζομένους αδελφούς μας, που έχασαν τις περιουσίες τους και έμειναν άστεγοι, θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών, που συνεχίζονται.
Τα είδη αυτά θα συγκεντρωθούν στο πρώην Κ.Ε.Π Παραβόλας από την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 έως και το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 από τις 18:00μμ- 20:00 μμ κάθε απόγευμα προκειμένου όταν ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των προϊόντων να παραδοθούν στους αρμοδίους του Δήμου Αγρινίου»







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο