Παρελθόν από την Αναγέννηση Στάνου ο Κώστας Κοντός

Η συνεργασία του 30χρονου αριστερού μπακ-χαφ Κώστα Κοντού με το σωματείο της Αναγέννησης Στάνου ολοκληρώθηκε πριν καν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στο απαιτητικό Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. 

  • Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει τιμήσει ξανά κατά το παρελθόν τη συγκεκριμένη φανέλα καθώς και άλλες ομάδων στο Λουτρό και στις Φυτείες Ξηρομέρου αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα αλλά και τη συγκεκριμένη κατηγορία εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν να μπορεί να είναι συστηματικά στο πλευρό της Στάνου σε μία χρονική περίοδο όπου η Αναγέννηση και οι άνθρωποι στη διοίκηση έχουν βάλει πλάτη για να έρθουν παίχτες πρώτης γραμμής στοχεύοντας σε μία από τις πρώτες θέσεις και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα, με πληροφορίες των ιστοσελίδων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) θα συνεχίσει να αγωνίζεται και φέτος, όμως, ήρθε σε συμφωνία με το σωματείο του Π.Α.Σ. Πυραμίς Σαρδηνίων που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία και προφανώς οι απαιτήσεις είναι σαφώς λιγότερες σε σχέση με τους στόχους της Αναγέννησης Στάνου.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365»Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)