Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου πυροσβέστες της 6ης ΕΜΑΚ και του 1ου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας δημιούργησαν εορταστικό κλίμα.
- Οι πυροσβέστες, ντυμένοι Αγιοβασίληδες κατέβηκαν με σχοινιά από την ταράτσα του επταώροφου κτιρίου στα μπαλκόνια των θαλάμων, μοιράζοντας δώρα, αλλά και χαρά στους ασθενείς.

Η ξεχωριστή αυτή «αποστολή» ξεκίνησε από το πίσω μέρος του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στην πλευρά επί της οδού Φλέμινγκ.
Μετά την ολοκλήρωσή της «αποστολής», η εκδήλωση συνεχίστηκε με εορταστικές μελωδίες από την μπάντα του Δήμου Πατρέων, στην είσοδο του 7ορόφου κτιρίου, όπου προσφέρθηκαν αναμνηστικά γούρια και κεράσματα χορηγία πατρινών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση, όπως αναφέρει το thebest.gr, έγινε από τη διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ Πατρών, το Δήμο Πατρέων και με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
in.gr







Σχετικά Άρθρα
Ο Καιρός (01/04): Βροχοπτώσεις την Πρωταπριλιά στο Αγρίνιο, έως 14 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Αγρίνιο: Πήραν 24ωρη προθεσμία οι τρεις ανήλικοι που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα μετά την επίθεση στον 16χρονο
Γιάννης Κεφαλογιάννης: Όσα δήλωσε για το πρώην Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Πολιτικής Προστασίας στο Αγρίνιο