Υλικά
- 1 δόση ζύμη για πίτσα και πεϊνιρλί, έτοιμη ή σπιτική
- 200 γρ. κασέρι τριμμένο
- 4 αυγά
- λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
- Αν φτιάξετε σπιτική ζύμη για πεϊνιρλί την ετοιμάζετε σύμφωνα με τη βασική συνταγή.
- Πλάθετε 4 «βαρκούλες» ανοίγοντας και τις γεμίζετε με μπόλικο κασέρι.
- Ψήνετε τα πεϊνιρλί για 20′ περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C. Τα βγάζετε από το φούρνο και όπως είναι καυτά, σπάτε πάνω από το λιωμένο τυρί ένα αυγό.
- Τα ξαναβάζετε στο φούρνο για άλλα 5′-10′ μέχρι να ψηθεί το αυγό. Μόλις είναι έτοιμα τα αλείφετε με λιωμένο βούτυρο και σερβίρετε.
ethnos.gr
Σχετικά Άρθρα
«Διάφανη Αγάπη»: Ιάσονας και Ραγκούσης γνωριζόντουσαν από παλιά
Νίκος Γκρίζης: Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου για ένα επεισόδιο στο «ROUK ZOUK»!
Eurojackpot: Εκατομμυριούχος μέσω της extra επιλογής από τη Ζαχάρω Ηλείας!