Υλικά
- 1 δόση ζύμη για πίτσα και πεϊνιρλί, έτοιμη ή σπιτική
- 200 γρ. κασέρι τριμμένο
- 4 αυγά
- λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
- Αν φτιάξετε σπιτική ζύμη για πεϊνιρλί την ετοιμάζετε σύμφωνα με τη βασική συνταγή.
- Πλάθετε 4 «βαρκούλες» ανοίγοντας και τις γεμίζετε με μπόλικο κασέρι.
- Ψήνετε τα πεϊνιρλί για 20′ περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C. Τα βγάζετε από το φούρνο και όπως είναι καυτά, σπάτε πάνω από το λιωμένο τυρί ένα αυγό.
- Τα ξαναβάζετε στο φούρνο για άλλα 5′-10′ μέχρι να ψηθεί το αυγό. Μόλις είναι έτοιμα τα αλείφετε με λιωμένο βούτυρο και σερβίρετε.
ethnos.gr
Σχετικά Άρθρα
Ζέτα Μακρυπούλια: Πάσχα 2025 στην Ποταμούλα Αγρινίου!
Ναύπακτος: Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση ήρθαν για το Πάσχα!
«La Promesa: Η Υπόσχεση»: Δευτέρα του Πάσχα στο Open Beyond ξεκινά ο 2ος κύκλος!