Περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα πραγματοποιούν οι Πράσινοι, με σταθμούς στο Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και την Πάτρα.
- Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του νέου κόμματος των Πράσινων είναι οι συνεκπρόσωποι Βασιλική Γραμματικογιάννη, δημοσιογράφος και Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην Ευρωβουλευτής.
Την Πέμπτη 19/5, στις 12:00 θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αγρινίου και πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Γιώργο Παπαναστασίου και φορείς της πόλης ενώ θα επισκεφτούν και τη Λίμνη Τριχωνίδα.
Στο Μεσολόγγι θα επισκεφθούν τη Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου & Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και στις 17:30 θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο.
Την Παρασκευή 20.5, στις 12:00, θα συναντηθούν στην Πάτρα με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, θα δώσουν συνεντεύξεις σε ΜΜΕ της πόλης και θα επισκεφτούν ευαίσθητα οικοσυστήματα της περιοχής.







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές, ανάστατοι κάτοικοι και καταστηματάρχες
Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Αγρινίου: Εγκαινιάστηκε το νέο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο
Αδαμαντία Σιάφλα: Σαν σήμερα (23 Απριλίου) τραυματίστηκε θανάσιμα η Αγρινιώτισσα Αστυνόμος Β’