Περιοδείες των υποψήφιων Βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε.

Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε., σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΗ
    10:00 π.μ., ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών του νομού, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στην επιχείρηση «AGRINO», στο Αγρίνιο.
    11:30 π.μ., ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο Κέντρο Υγείας και στην συνέχεια στο ΚΕΦΙΑΠ, στην Αμφιλοχία.
    1:00 μ.μ., η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην επιχείρηση «ΖΑΦΕΙΡΗΣ Σ ΑΕ», στο Παναιτώλιο.
    7:00 μ.μ., ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Τριχωνίδας, στο καφενείο «Κωνσταντίνου Ψιλού», στο Καινούργιο.

ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΡΤΗ
4:00 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στην επιχείρηση «ΣΕΦΑΡ Σ.Π.Ε.», στο Αγρίνιο.
6:00 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στα χωριά Μάστρο, Γουριά, Πεντάλοφος.
7:00 μ.μ., η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε καφετέριες στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΗ
8:00 π.μ., η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και στο 5ο Γενικό Λύκειο.
10:00 π.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη με συνταξιούχους των Κομματικών Οργανώσεων Αγρινίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΑ. Θα χαιρετίσει ο Βασίλης Νικάκης, πρώην διεθνής διαιτητής, γραμματέας Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
5:30 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης και η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα συναντηθούν με αθλητικά σωματεία της περιοχής της Αμφιλοχίας και στις 7:00 μμ, θα συναντηθούν με το πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρού Αμφιλοχίας.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΗ
6:45 π.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου στις Φυτείες. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
8:00 π.μ., η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και στο 4ο Γενικό Λύκειο.
8:30 π.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο χωριό Φυτείες.
10:30 π.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης και ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.