Πέθανε 50χρονος Μεσολογγίτης σε Νοσοκομείο της Πάτρας

Ένας 50χρονος Μεσολογγίτης έφυγε από τη ζωή νοσηλευόμενος με κορωνοϊο στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας». Ο άνδρας ήταν εμβολιασμένος και είχε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest ελαφρύ υποκείμενο νόσημα.

  • Την ίδια στιγμή στη Μ.Ε.Θ. του Nοσοκομείου, νοσηλεύεται διασωληνωμένη μια γυναίκα 60 ετών η οποία είχε κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό στα τέλη του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest από συγγενικά της πρόσωπα. Το γεγονός ότι ο εμβολιασμός της με τη δεύτερη δόση είναι τόσο πρόσφατος προκαλεί προβληματισμό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου πάντως το ποσοστό των εμβολιασμένων που νοσούν και νοσηλεύονται με κορωνοϊό είναι εξαιρετικά μικρό και φαινόμενα σαν κι αυτά που προαναφέρθηκαν είναι εξαιρετικά σπάνια και στην ιατρική κοινότητα της περιοχής.

Η πλειοψηφία των νοσηλευόμενων αυτή τη στιγμή στα δυο Νοσοκομεία της Πάτρας είναι ανεμβολίαστοι και όσοι εμβολιασμένοι έχουν χρειαστεί νοσηλεία, είναι για υποστηρικτικούς λόγους αφού νοσούν ιδιαίτερα ελαφρά.

thebest.gr