Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 χρόνων, άφησε η ηθοποιός Μένη Κυριάκογλου. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες είχε αναρτήσει στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook πως «Και αφού στο τέλος όλοι θα γίνουμε ιστορίες, θέλω να γίνω ωραία ιστορία. Ναι, αυτό θέλω».
- Η ηθοποιός πέθανε αιφνιδιαστικά από ανακοπή καρδιάς. Ήταν ευαίσθητη, τρυφερή και ένα από τα αγαπημένα κορίτσια στο χώρο του θεάτρου στη Θεσσαλονίκη.
Η Μένη Κυριάκογλου έπαιξε στις σημαντικότερες παραστάσεις της Πειραματικής που ήταν το σπίτι της και συνδέθηκε με δεσμούς φιλίας, σχεδόν οικογένειας με όλη την ομάδα που παρέμεινε μαζί τους μέχρι το τέλος. Είχε τραγουδήσει σε θεατρικά τραγούδια του Κώστα Βόμβολου που κυκλοφόρησαν και στη δισκογραφία.
Οι φίλοι της ήταν λίγοι και καλοί, όπως ο Νίκος Σεργιανόπουλος και ο Χρήστος Αρνομάλλης.
«Το δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι αθεράπευτη νοσταλγός πολλών πραγμάτων. Η περίπτωσή μου δεν έχει γιατρειά. Νοσταλγώ με πάθος, πολλές φορές αχαλίνωτα πράγματα, ανθρώπους, καταστάσεις και ό,τι μπορεί κάποιος να φανταστεί, πιστεύω δε ότι πολλές φορές αυτά που νοσταλγώ αφόρητα είναι καλοί φίλοι, που έρχονται να μου κάνουν επίσκεψη και να τα πούμε, να ιδωθούμε, να γελάσουμε, να κλάψουμε, να θυμηθούμε, να ξεγνοιάσουμε, να χαρούμε, να νοσταλγήσουμε με την ησυχία μας και όσο τραβάει και ποθεί η ψυχή μας, είτε αυτά που νοσταλγώ είναι πρόσωπα είτε καταστάσεις, έρωτες, βιβλία, ταινίες, παραστάσεις, παιγνίδια, το ωραίο μπλε βάζο της θείας μου, τις τηγανητές πατάτες της μαμάς μου, το ευτυχισμένο γέλιο της φίλης μου» είχε γράψει η Μένη Κυριάκογλου στη «Μακεδονία της Κυριακής».
pronews.gr







Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι: Η ναυτική ιστορία της Ιεράς Πόλεως στο επίκεντρο της εκδήλωσης στην Κατοχή
Κηποθέατρο Αγρινίου: Κώστας Χατζής, Δανιέλα Χατζή και Μάκης Ψαραδέλλης χάρισαν στιγμές συγκίνησης και νοσταλγίας
Δήμος Αγρινίου: Εκδήλωση για την Ιστορική Επέτειο της 11ης Ιουνίου 1821, ημέρα απελευθέρωσης της πόλης