Χθες, Δευτέρα 14 Ιουνίου, το πειθαρχικό συμβούλιο του Σ.Ε.Η., υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, συνεδρίασε προκειμένου να αποφανθεί για τις ποινές που θα επιβάλει στους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
- Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο Άρης Καβατζίκης, ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.
«Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του Σ.Ε.Η. η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη, αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση», είπε ο Άρης Καβατζίκης.
zappit.gr







Σχετικά Άρθρα
Eurovision 2026: Ο Akylas με δύο 12άρια κι ένα 24άρι με το «Ferto» στη Βιέννη!
Ένωση Αγρινίου: Ο Δημήτρης Μπάσης ξεσήκωσε τους πάντες στη Χοροεσπερίδα
Eurovision – «Sing for Greece 2026»: Οι υπόλοιπες 7 προκρίσεις στον Μεγάλο Τελικό και η σειρά εμφάνισης