Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C στον αέρα. Προαιρετικά βάζουμε ένα ταψί για να κάψει καλά.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το σιμιγδάλι. Σοτάρουμε μέχρι να πάρει πολύ καλό χρώμα. Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, το αλεύρι, αλάτι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με μια κουτάλα. Συνεχίζουμε να ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη.
Απλώνουμε το σιμιγδάλι σε ένα ταψί, τοποθετούμε πάνω τη ζύμη και ανοίγουμε τη ζύμη με έναν πλάστη.
Βάζουμε 150-200 γρ. από το τυρί κρέμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και απλώνουμε περιμετρικά στη ζύμη. Κλείνουμε περιμετρικά τη ζύμη για να καλύψει το τυρί κρέμα και απλώνουμε νερό ώστε να κολλήσει καλά.
Στο κέντρο της ζύμης απλώνουμε τη σάλτσα bbq, τα τριμμένα τυριά και το υπόλοιπο τυρί κρέμα.
Ψήνουμε για 15-20 λεπτά στο ταψί που έχουμε απλώσει τη ζύμη μας ή μεταφέρουμε προσεκτικά στο καυτό ταψί στον φούρνο.
Σχετικά Άρθρα
«Deal»: Ο Πάνος από την Αχαΐα ήθελε να προσφέρει χρήματα σε όσους τον βοήθησαν μετά το τροχαίο
«Άγιος Έρωτας»: Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι του, η Χλόη ζητά τη βοήθεια του Πάτερ Νικόλαου
«Η Γη της Ελιάς»: Η Ειρήνη και ο Παρασκευάς δίνουν ένα φιλί και τους βλέπει ο Πατήρ Τιμόθεος