Υλικά
- Φρέσκια ζύμη για πίτσα έτοιμη, 2 μικρά κουτιά. Αν προτιμάτε να τη φτιάξετε μόνοι σας, απαιτούνται 600 περίπου γραμμάρια
[Tο post δεν είναι διαφημιστικό – δεν τους ξέρω, δε με ξέρουν – αλλά χρησιμοποίησα την έτοιμη ζύμη πίτσας Pillsbury. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο αντίστοιχο προϊόν στα super-market, αλλά καθώς είναι ένα βασικό υλικό της συνταγής, το γράφω για να ξέρετε τι να ψάξετε.] - 2 φλιτζάνια Mozzarella τριμμένη
- 1 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
- 250 γρ. ζαμπόν
- 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα για πίτσα (μπορεί να αντικατασταθεί και με κέτσαπ ή να παραληφθεί εντελώς)
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Κόβετε τη ζύμη σε λωρίδες και στη συνέχεια σε τετράγωνα, όπως στις φωτογραφίες.
Κόβετε το ζαμπόν και τρίβετε τα τυριά (αν δεν είναι ήδη τριμμένα).
Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μπωλ.
Ρίχνετε το μίγμα σε αντικολλητική φόρμα του κέικ, την οποία έχετε λαδώσει για να μην σας κολλήσει.
Ψήνετε για 25-30 περίπου λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
Αναποδογυρίζετε σε μια πιατέλα.
Κόβετε σε κομμάτια.
Δοκιμάστε το και κρύο την επόμενη μέρα και θα με θυμηθείτε. (Όταν ήσασταν παιδιά, τρώγατε καμιά φορά πίτσα από το ψυγείο για πρωινό; Κάπως έτσι…)
Καλή σας απόλαυση!
aspaonline.gr
Σχετικά Άρθρα
«Άγιος Έρωτας»: Ο Παύλος στη χωροφυλακή για την εξαφάνιση της Θάλειας
«Η Γη της Ελιάς»: Η Αρετή κάνει μια επίσκεψη-«έκπληξη» στην Ιουλία
«Ταμπού»: Κι άλλος φόνος στα Ιωάννινα