Skip to content
Συστατικά
- 250 γρ. έτοιμη ζύμη πίτσας
- 100 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 4 φέτες ζαμπόν
- 200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
Για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Τοποθετούμε την έτοιμη ζύμη πίτσας σε ένα λαδωμένο ταψί.
- Απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας, τις φέτες ζαμπόν και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί, μέχρι να καλυφθεί η επιφάνεια της πίτσας.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 10-12 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να χρυσαφίσει το ζυμάρι.
- Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρουμε με φύλλα βασιλικού.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
Ο Αγρινιώτης Γιώργος Καλλιακμάνης: «Τα τρία μου παιδιά το σημαντικότερο πράγμα που έχω κάνει»
«MasterChef 2025»: Ο Αγρινιώτης Παναγιώτης Φωτόπουλος με την απόλυτη τάρτα, 2ο συνεχόμενο χιλιάρικο!
«MasterChef 2025»: Ο… Μεσολογγίτης Κλεό υποψήφιος προς αποχώρηση!