Alpha-Πειραιώς-Αστακός: Την στιγμή που …νηολογούν την έκδοση της Capital Product στο πελατολόγιο τους, Alpha και Πειραιώς προχωρούν την πώληση του λιμένα Αστακού σε σχήμα επενδυτών, στο οποίο, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν μέτοχοι της Archirodon καθώς και εταιρεία εκμετάλλευσης mega-yachts.
- Η κεφαλαιακή επάρκεια της Πειραιώς, μετά την Α.Μ.Κ., επίτρεψε την ολοκλήρωση της συναλλαγής, μέσω σχηματισμού πρόσθετης πρόβλεψης.
Σημειώνεται ότι η Alpha κατέχει το 71,08% της APE Επενδυτικής Περιουσίας ΑΕ ( εταιρεία μέσω της οποίας ελέγχονται οι ΣΥΜΕΤ, Αστακός Τέρµιναλ, Ακαρπορτ και NA.BI.ΠE.) και το αποτιμούσε στα 42,3 εκατ. ευρώ. Η Πειραιώς το υπόλοιπο.
nextdeal.gr







Σχετικά Άρθρα
SL1 – Χάρης Μαυρίας: «Δύσκολα τα επόμενα παιχνίδια, ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς»
SL1 – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Ο Παναιτωλικός χάνει με 0-2 από τον Π.Α.Ο.Κ., Κωνσταντέλιας και Γιακουμάκης οι σκόρερ
SL1: Ο Παναιτωλικός ήταν κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ., ηττήθηκε με 0-3