Το διαμέρισμα του Ντέιβιντ Μπόουι στη Νέα Υόρκη πωλήθηκε 16,8 εκατομμύρια δολάρια έπειτα από ένα μήνα στην αγορά ακινήτων.
- Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent, ο Ντέιβιντ Μπόουι αγόρασε την κατοικία στην περιοχή του Μανχάταν Σόχο/Νολίτα το 1999 στην τιμή των 3,81 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ήταν ένα από τα διαμερίσματα που είχε και στα οποία ζούσε με τη σύζυγό του, το μοντέλο Ιμάν. Το ζευγάρι περνούσε χρόνο επίσης στη γενέτειρα του εκλιπόντος ειδώλου της ροκ, στο Λονδίνο, στο Σίδνεϊ και σε ένα ιδιωτικό νησί στις Γρεναδίνες.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κτήριο εννέα ορόφων στην οδό Λαφαγιέτ, χτίστηκε το 1886 και ήταν αρχικά εργοστάσιο σοκολάτας της Hawley & Hoops προτού μετατραπεί σε πολυκατοικία με 30 διαμερίσματα, τη δεκαετία του 1990.
Το 464 τ.μ. διαμέρισμα έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, κουζίνα μία βιβλιοθήκη και τρεις βεράντες.
Σύμφωνα με το βιβλίο του Γουίλ Μπρούκερ του 2017 «Forever Stardust: David Bowie Across the Universe», ο Μπόουι αγαπούσε να ζει στο Σόχο/Νολίτα. Ένιωθε σαν στο σπίτι του, ημιανώνυμος, μεταξύ των Νεοϋορκέζων που ήταν πολύ χαλαροί όταν συναντούσαν διάσημους.
ΑΠΕ – ΜΠΕ







Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρουσιάζει την κωμωδία «Οι Συνένοχοι» του Γκαίτε
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο Αιτωλικιώτης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή του Royal Albert Hall!
Ο Δήμος Αγρινίου στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής