«Βαρύ» πένθος στην Αιτωλοακαρνανία: «Έφυγε» ο 58χρονος Γ. Αυγέρης – Πατέρας τεσσάρων παιδιών
- Με ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Κυρά Βγένας Θωμάς Καραντζίνης αναφέρθηκε πριν λίγες ώρες στα Social Media στη συγκεκριμένη απώλεια γράφοντας τα εξής:
«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε για τον αδόκητο χαμό του συγχωριανού μας αλλά και συμμαθητή μου Γιώργο Θεοδώρου Αυγέρη.
Άριστο οικογενειάρχη, αγωνιστή της ζωής και της καθημερινότητας, λαμπρού συζύγου και πατέρα τεσσάρων παιδιών, που το καθένα χωριστά αριστεύει στα γράμματα.
Γιώργο, σαν μια ξαφνική αστραπή μάθαμε πριν από μόλις δυο τρεις μέρες το άσχημο λαχείο που σου έλαχε η μοίρα και τώρα σε αποχαιρετούμε από αυτόν εδώ τον κόσμο.
Προσωπικά αλλά και ως Πρόεδρος της Κοινότητάς μας εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του και στον αδερφό του τον Σάββα.
Καλόν Παράδεισο Γιώργο!»
Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Ημερίδα την Τετάρτη (5/2) για τη χρηματοδότηση 9 εκ. ευρώ στην Έρευνα και Καινοτομία
Super League K19: Άνετα ο Παναιτωλικός 3-0 τον Ατρόμητο Αθηνών στο Emileon
Παναιτωλικός: 8 Φεβρουαρίου απέναντι στον Βόλο, με τον κόσμο δίπλα του!