Προφίλ στο Facebook απέκτησε η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας (Photos)

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση του νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνού για τη σύσταση Ιδρύματος για Ιερείς, μια νέα αλλαγή έρχεται να προστεθεί με τις… ευλογίες του Σεβασμιοτάτου και αφορά στο κομμάτι της άμεσης ενημέρωσης και επικοινωνίας των πιστών σχετικά με τα νέα της συγκεκριμένης Μητρόπολης.

  • Πιο συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας άνοιξε προφίλ στο Facebook θέλοντας μέσω αυτού του νέου τρόπου ενημέρωσης και επικοινωνίας οι πιστοί να ενημερώνονται σχετικά με τα νέα και το πρόγραμμα επισκέψεων ή Ιερών Ακολουθιών του του Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνού.

Με αυτή του την ενέργεια ο ίδιος ο Μητροπολίτης θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα για τη νέα εποχή που ακολουθεί πλέον και η Μητρόπολη, ευελπιστώντας πως με αυτόν τον τρόπο όλο και νεότεροι άνθρωποι θα έρθουν πιο κοντά στην Εκκλησία.

Το πρώτο post που γράφτηκε αναφέρει τα εξής: «Eπίσημη παρουσία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Facebook. Η παρούσα σελίδα δημιουργήθηκε με τη σεπτή αδεία, προτροπή και ευλογία του σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Δαμασκηνού, όπου και θα δημοσιεύουμε τα νέα της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας αλλά και όποια άλλα άρθρα αφορούν την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο νέο μας ηλεκτρονικό αρχονταρίκι και σας ευχόμαστε καλή και ευλογημένη συνοδοιπορία».