Προληπτικός έλεγχος Sars Covid-19 στη Βόνιτσα την Πέμπτη 10 Ιουνίου

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου  από τις 9:30 έως 12:00 θα πραγματοποιηθεί από την Κινητή Ομάδα Υγείας  του Αγρινίου (Κ.ΟΜ.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας δωρεάν προληπτικός έλεγχος test κορωνοϊού στη Βόνιτσα. Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημαρχείου Βόνιτσας  (μέσα και έξω από την πρώην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου στην Βόνιτσα).

  • Μετά από την μικρή έξαρση κρουσμάτων που είχαμε στη Βόνιτσα τις τελευταίες ημέρες είναι μια ευκαιρία όλοι μας να κάνουμε ένα προληπτικό τεστ. 

Παρακαλούνται κυρίως οι  εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα (καταστήματα εστίασης, σούπερ μάρκετ, φούρνοι κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, καταστήματα λιανεμπορίου, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι ψαράδες, όσοι εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες – τεχνικοί, οικιακοί βοηθοί) καθώς και οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα (εργαζόμενοι σε Δήμο, Τράπεζα, Ταχυδρομείο, Αστυνομία, εκπαιδευτικοί κ.α.) να προσέλθουν γιατί η πρόληψη είναι σημαντική για την προφύλαξη όλων μας. 

Oι περισσότερες από τις προαναφερθέντες εργασιακές ομάδες πραγματοποιούν εβδομαδιαία Self – Tests. Η αξία η ασφάλεια και η εγκυρότητα  των μοριακών και των Rapid Tests είναι μεγαλύτερη από αυτή των Self Tests.

Η εκπαίδευση, η εστίαση, όπως και το λιανεμπόριο έχουν ανοίξει. Για να μην φθάσουμε μέσα στο καλοκαίρι σε τοπικό lockdown πρέπει όλοι να προστατεύσουμε την καθημερινότητα μας, την εργασία μας και την υγεία μας. Ο προληπτικός έλεγχος test κορωνοϊού στη Βόνιτσα έρχεται για να βοηθήσει στο να διαπιστωθεί η διασπορά της έξαρσης που έχουμε τις τελευταίες ημέρες και να προλάβουμε τα χειρότερα.

Για αυτό παρακαλείσθε όλοι οι πολίτες να δείξετε για άλλη μια φορά την υπευθυνότητα, που σας διακατείχε  όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας (όλοι μας έχουμε κρατήσει τη Βόνιτσα μια ασφαλή πόλη) και να προσέλθετε την Πέμπτη 10 Ιουνίου στην Πλατεία Δημαρχείου στην παραλία της Βόνιτσας για να κάνετε το δωρεάν προληπτικός έλεγχος test κορωνοϊού.

Όσοι προσέλθουν από τους συμπολίτες μας θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α. και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας.

H προσέλευση θα γίνεται με μάσκα και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.