Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
- Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Αγρινίου επέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο επίσημη πρόσκληση για να παραστεί και να τιμήσει με την παρουσία του τις επετειακές εκδηλώσεις της 11ης Ιουνίου.
Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε για την πρόσκληση ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις των δομών του Δήμου Αγρινίου.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχαρίστησε για την υποδοχή και τόνισε ότι η παρουσία του Αρχιεπισκόπου στον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης του Αγρινίου θα αποτελέσει ξεχωριστή τιμή για την πόλη. Ο Γιώργος Παπαναστασίου είχε ακόμη την ευκαιρία να συζητήσει με τον Μακαριώτατο όλες τις εξελίξεις που αφορούν στα ζητήματα του Δήμου Αγρινίου.











Σχετικά Άρθρα
Basketaki Agrinio: «Στο 4ο All Star Game παίζουμε για τα παιδιά»
Α2 Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.: Με Χρήστο Κάκο στον πάγκο ο Παναιτωλικός επανήλθε στις νίκες
UCL – 8η Αγωνιστική League Phase: Κέρδισε (και) τον Άγιαξ ο Ολυμπιακός, πέρασε στην ενδιάμεση φάση!