Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
- Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Αγρινίου επέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο επίσημη πρόσκληση για να παραστεί και να τιμήσει με την παρουσία του τις επετειακές εκδηλώσεις της 11ης Ιουνίου.
Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε για την πρόσκληση ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις των δομών του Δήμου Αγρινίου.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχαρίστησε για την υποδοχή και τόνισε ότι η παρουσία του Αρχιεπισκόπου στον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης του Αγρινίου θα αποτελέσει ξεχωριστή τιμή για την πόλη. Ο Γιώργος Παπαναστασίου είχε ακόμη την ευκαιρία να συζητήσει με τον Μακαριώτατο όλες τις εξελίξεις που αφορούν στα ζητήματα του Δήμου Αγρινίου.











Σχετικά Άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Διήμερη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο Μεσολόγγι
Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. – Σπήλιος Λιβανός: «Για το σημερινό ΠΑ.ΣΟ.Κ., η μικροπολιτική σκοπιμότητα υπερισχύει της αλήθειας»
Αγρίνιο: Live η 5η Τακτική και η 2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου