Κατά την απολογία του ο 60χρονος, Φίλιππος Ντόβας αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.
- Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε πριν από λίγο ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.
Κατά την απολογία του ο 60χρονος, αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, όπως είχε κάνει και σε συνέντευξη του κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο ίδιος απολογήθηκε σήμερα για το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.
Να σημειωθεί τέλος ότι προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για την υπόθεση έλαβε σήμερα ο Ηλίας Μίχος, προσωρινά κρατούμενος και βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης. Η προθεσμία που του δόθηκε από την ανακρίτρια είναι για τις 6 Μαρτίου.
Βασιλική Κόκκαλη – protothema.gr







Σχετικά Άρθρα
Μισθοί… 20 ημερών, το κόστος ζωής και η ακρίβεια… αδειάζουν το πορτοφόλι
Stoiximan SL1 – Μπένι Ενκολόλο: Απομένει το «ΟΚ» της Αγρινιώτικης Π.Α.Ε. και συνεχίζει στην Κίνα!
Stoiximan SL1 – Χρήστος Κόντης: «Ο Παναιτωλικός πίεσε κι εμείς είχαμε το άγχος του αποτελέσματος»