Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Καθαρίζουμε από φλούδες και σπόρους τα μήλα αλλά τα κρατάμε ολόκληρα και έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους 0.5 εκ.
Βουτάμε κάθε ροδέλα στο μείγμα της ζάχαρης και βάζουμε τρεις ροδέλες σε κάθε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο βάζοντας 1-2 κομματάκια βούτυρο ενδιάμεσα σε κάθε ροδέλα.
Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο καλά και ψήνουμε στο γκριλ για 10-15 λεπτά.
Tip
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας όπως επίσης και ξηρούς καρπούς στο κέντρο των μήλων.
Σχετικά Άρθρα
«Το Δίχτυ»: Και ο Μεσολογγίτης Γιάννης Τσιμιτσέλης στη σειρά του αείμνηστου Μανούσου Μανουσάκη!
Χριστίνα Σάλτη: «Κυριακή Τορουνίδου πάντα θα ζεις μέσα από εμάς», αναφέρει η Αγρινιώτισσα για τη μητέρα της
Star Channel: Το «GNTM» κάνει πρεμιέρα με την Πατρινιά Ηλιάνα Παπαγεωργίου