Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Καθαρίζουμε από φλούδες και σπόρους τα μήλα αλλά τα κρατάμε ολόκληρα και έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους 0.5 εκ.
Βουτάμε κάθε ροδέλα στο μείγμα της ζάχαρης και βάζουμε τρεις ροδέλες σε κάθε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο βάζοντας 1-2 κομματάκια βούτυρο ενδιάμεσα σε κάθε ροδέλα.
Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο καλά και ψήνουμε στο γκριλ για 10-15 λεπτά.
Tip
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας όπως επίσης και ξηρούς καρπούς στο κέντρο των μήλων.
Σχετικά Άρθρα
«Grand Hotel»: Ο Δημήτρης Κίτσος από τα Γιάννενα «εισβάλλει» ως Άρης Δανέζης στο φινάλε του 1ου κύκλου!
Mega Channel: Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» περιέγραψαν πριν χρόνια το σκάναδαλο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
«Διάφανη Αγάπη»: Θα περάσει ο Στέφανος την κόκκινη πόρτα στο τελευταίο επεισόδιο;