Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Καθαρίζουμε από φλούδες και σπόρους τα μήλα αλλά τα κρατάμε ολόκληρα και έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους 0.5 εκ.
Βουτάμε κάθε ροδέλα στο μείγμα της ζάχαρης και βάζουμε τρεις ροδέλες σε κάθε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο βάζοντας 1-2 κομματάκια βούτυρο ενδιάμεσα σε κάθε ροδέλα.
Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο καλά και ψήνουμε στο γκριλ για 10-15 λεπτά.
Tip
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας όπως επίσης και ξηρούς καρπούς στο κέντρο των μήλων.
Σχετικά Άρθρα
Eurovision 2025 – Εθνικός Τελικός: Οι εκπλήξεις της βραδιάς και η σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών
Γιάννης Κουκουράκης: «Αν παντρευόμουν θα ήταν καλοκαίρι και θα πήγαινα με την παντόφλα»
Τζόκερ: 100.000 ευρώ στα Ιωάννινα στο Πρακτορείο του Αλέξανδρου Τζιόλη!