Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Καθαρίζουμε από φλούδες και σπόρους τα μήλα αλλά τα κρατάμε ολόκληρα και έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους 0.5 εκ.
Βουτάμε κάθε ροδέλα στο μείγμα της ζάχαρης και βάζουμε τρεις ροδέλες σε κάθε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο βάζοντας 1-2 κομματάκια βούτυρο ενδιάμεσα σε κάθε ροδέλα.
Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο καλά και ψήνουμε στο γκριλ για 10-15 λεπτά.
Tip
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας όπως επίσης και ξηρούς καρπούς στο κέντρο των μήλων.
Σχετικά Άρθρα
«Shopping Star»: Η Αγρινιώτισσα Κατερίνα ντύθηκε… «Σικάτη το βράδυ της Ανάστασης»!
«MasterChef 2025»: Ο Κλεό Ιμπραχίμι που μεγάλωσε (και) στο… Μεσολόγγι τερμάτισε 13ος!
«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργος Κουρδής ζωντανά από την Πάτρα!