Ψητά μήλα

Συστατικά

  • 4 μήλα
  • 4 κ.σ. ζάχαρη καστανή
  • 4 κ.γ. κανέλα
  • 2 κ.σ. βούτυρο, σε μικρά κυβάκια 3 χιλ.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
  • Καθαρίζουμε από φλούδες και σπόρους τα μήλα αλλά τα κρατάμε ολόκληρα και έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους 0.5 εκ.
  • Βουτάμε κάθε ροδέλα στο μείγμα της ζάχαρης και βάζουμε τρεις ροδέλες σε κάθε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο βάζοντας 1-2 κομματάκια βούτυρο ενδιάμεσα σε κάθε ροδέλα.
  • Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο καλά και ψήνουμε στο γκριλ για 10-15 λεπτά.

Tip

Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας όπως επίσης και ξηρούς καρπούς στο κέντρο των μήλων.

akispetretzikis.com