Μια πανύψηλη λεύκα κατέπεσε χθες στο δρόμο από Καλύβια προς γέφυρα Αχελώου (μύλος Χαραλαμπάκη) με αποτέλεσμα να κλείσει η κυκλοφορία για αρκετή ώρα. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
- Το απρόοπτο γεγονός συνέβη την Παρασκευή 19 Μαρτίου, 1,5 χιλιόμετρο βόρεια των Καλυβίων και πιθανό αίτιο της πτώσης του δέντρου να ήταν η χαλάρωση του επικλινούς εδάφους, από τις πρόσφατες βροχές.
O Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, επικοινώνησε άμεσα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, προκειμένου να επιληφθεί του συμβάντος.
Όχημα με τρεις πυροσβέστες, κατέφθασε στο συγκεκριμένο σημείο τις απογευματινές ώρες και με αλυσοπρίονα τεμάχισε τον κορμό και τα κλαδιά του πεσμένου δέντρου, ώστε να ανοίξει ο δρόμος.
kalyvia.gr
Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Ο νεαρός Άκης Καραχρήστος έχασε τη ζωή του στον Κόμβο Μεγάλης Χώρας
Τραγωδία στο Αγρίνιο: Κλινικά νεκρή η 17χρονη, αδερφή του 21χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο
Αγρίνιο: Συνελήφθη ο 37χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο στον Κόμβο της Μεγάλης Χώρας