Στο πλαίσιο του «Reimagine Tourism 2025» η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας Νίκη Φλώρου είχε σημαντικές επαφές, όπως με τη Σέιχα Αλ Νουέις.
Το ελληνικό μοντέλο, η επίδραση της κλιματικής κρίσης, η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, οι ευκαιρίες αλλά και οι κίνδυνοι για τον Τουρισμό κυριάρχησαν στα πάνελ της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου «Reimagine Tourism 2025» που διοργανώνει η «Κ» στον «Φάρο» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».


Επαγγελματίες του χώρου, εκπρόσωποι θεσμών και ειδικοί της βιωσιμότητας κατέθεσαν προτάσεις για να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον του ελληνικού τουρισμού, μέσα από την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, τη διατήρηση του φυσικού πλούτου και την ανάγκη διαμόρφωσης ενός συνεκτικού και βιώσιμου μοντέλου ανάπτυξης.
Στο Συνέδριο συμμετείχε και παρακολούθησε τις εργασίες η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας Νίκη Φλώρου όπου είχε σημαντικές επαφές όπως αυτή με την νεοεκλεγείσα Γενική Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών Σέιχα Αλ Νουέις.
Διαβάστε επίσης: Ο Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1: Απίστευτες αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις ψευτοεπενδύσεις στο Καζίνο
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Ελένη Κατσαρή: «Έφυγε» από τη ζωή, πενθούν η Ντίνα και η Χρύσα για την απώλεια της μητέρας τους
Αγρίνιο: Άνδρας συνελήφθη για πυρκαγιά από αμέλεια, του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Σταύρος Γεωργίου: Ο Ιατροδικαστής εκτικά πως ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο Ποινικολόγος