Στο Ρίβιο αργά το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου σημειώθηκαν σοβαρά προβλήματα τα οποία προκάλεσε η υπερχείλιση του ρέματος Πεταλά εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.
Με το νερό να παρασύρει φερτά υλικά πάνω στην Εθνική Οδό Αγρινίου–Αμφιλοχίας, η κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών ήταν άμεση.
Μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό τις οδηγίες του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη και του Προϊστάμενου Πολιτικής Προστασίας Γιώργου Παπαδόπουλου, έσπευσαν στο σημείο για την ταχεία απομάκρυνση λάσπης, κλαδιών και άλλων υλικών από το οδόστρωμα.
Από νωρίς παρών στο Ρίβιο και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο έχουν καταγραφεί και κατά το παρελθόν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.
Παράλληλα, οχήματα της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της Αστυνομίας βρέθηκαν στην περιοχή, αναλαμβάνοντας την επιτήρηση και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα και περαιτέρω προβλήματα.
Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία «Adel» στην Αιτωλοακαρνανία: Ήχησε το 112 – Προσοχή για τις επόμενες δύο ημέρες
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγιασμός – Γιώργος Παπαναστασίου: «Το Σχολείο συμβάλλει στη διαμόρφωση της κοινωνίας του αύριο»
Τραγωδία στη Γαβαλού Αγρινίου: Άνδρας άνω των 50 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του
Μανούσος Φαρμάκης: Νεκρός στο Αγρίνιο ο 32χρονος αδερφός της Όλγας και της Γωγώς