Την τελευταία εβδομάδα πραγματοποιούνται ανακαινίσεις και ριζικές παρεμβάσεις στις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Πρύτανης κος. Χρήστος Μπούρας λέγοντας πως «Το Πανεπιστήμιο Πατρών έχει καταθέσει αναπτυξιακό σχέδιο 5ετίας με μελέτες και τεύχη δημοπράτησης και τώρα είναι η ώρα της Πολιτείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να το στηρίξουν».
- Προ ημερών προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσω της οποίας διευκρινίζει όσα υλοποιούνται αναφέροντας πως: «Δυστυχώς οι υποδομές που παρέλαβε το Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras από το το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας ήταν σε κακή κατάσταση και θέλουν μεγάλη προσπάθεια ακόμα.
Ανακαινίσεις γραφείων, ζώνες πυροπροστασίας, υγρομονώσεις, ενανθρακώσεις, ενεργώ-εξοικονομώ, δίκτυα ύδρευσης, κλάδεμα, διαμόρφωση εδράνων για ΑΜΕΑ, φωτισμός σε φοιτητικές εστίες κ.λπ.»



















Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Πιστιόλας περί εκβιασμού εργαζόμενης για το ψηφοδέλτιο: «Η συκοφαντία κατέρρευσε και με τον πλέον επίσημο τρόπο»
Χριστίνα Σταρακά: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο την αγωνία των Κτηνοτρόφων για την Ευλογιά»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η απόσταση από τα αστικά κέντρα δεν πρέπει να σημαίνει απόσταση από τις ευκαιρίες»