Την τελευταία εβδομάδα πραγματοποιούνται ανακαινίσεις και ριζικές παρεμβάσεις στις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Πρύτανης κος. Χρήστος Μπούρας λέγοντας πως «Το Πανεπιστήμιο Πατρών έχει καταθέσει αναπτυξιακό σχέδιο 5ετίας με μελέτες και τεύχη δημοπράτησης και τώρα είναι η ώρα της Πολιτείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να το στηρίξουν».
- Προ ημερών προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσω της οποίας διευκρινίζει όσα υλοποιούνται αναφέροντας πως: «Δυστυχώς οι υποδομές που παρέλαβε το Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras από το το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας ήταν σε κακή κατάσταση και θέλουν μεγάλη προσπάθεια ακόμα.
Ανακαινίσεις γραφείων, ζώνες πυροπροστασίας, υγρομονώσεις, ενανθρακώσεις, ενεργώ-εξοικονομώ, δίκτυα ύδρευσης, κλάδεμα, διαμόρφωση εδράνων για ΑΜΕΑ, φωτισμός σε φοιτητικές εστίες κ.λπ.»



















Σχετικά Άρθρα
Super League K19: Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο Ηράκλειο με τον Ο.Φ.Η.
Βασίλης Ράπτης: «Για εμένα, το Ποδόσφαιρο παραμένει χώρος αγάπης, προσπάθειας, εξέλιξης και σεβασμού»
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ανατροπή στην υπόθεση Πόλιτικ και η επιστροφή του Ρόσα!