Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το σπανάκι μαζί με τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μειωθεί ο όγκος του σπανακιού. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά για 10 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες και τα φύλλα βασιλικού και τα βάζουμε στο μπολ με το σπανάκι, μαζί με το τυρί κρέμα, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βάζουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας και με ένα κουτάλι μοιράζουμε τη γέμιση και την απλώνουμε, ώστε να καλυφθούν τα ⅔ της επιφάνειας της καθεμιάς.
Τυλίγουμε προς τα μέσα τις δύο απέναντι άκρες και ρολάρουμε την κάθε τορτίγια από την κοντινή μας πλευρά προς τη μακρινή.
Τις βάζουμε στο ψυγείο με την ένωση προς τα κάτω και τις αφήνουμε έως ότου σφίξει η γέμιση για περίπου 15 λεπτά.
Κόβουμε τις τορτίγιες σε μικρές φέτες πάχους 2 εκ. Κάθε τορτίγια βγάζει τουλάχιστον 6-8 ρολάκια.
Σχετικά Άρθρα
«Άγιος Έρωτας»: Ο Πατέρας Νικόλαος έμαθε για την εγκυμοσύνη της Χλόης
«VIΠ – Καλά Γεράματα»: Οι ένοικοι του «Buona Mattina» διαγωνίζονται για ένα διαφημιστικό!
«Grand Hotel»: Χαραλάμπης και Θεώνη συνειδητοποιούν το τέλος του έρωτά τους