Υλικά
-
1 φύλλο σφολιάτας
-
1/2 κιλό κιμά
-
100 γρ. φρυγανιά
-
1 φλυτζάνακι του καφέ νερό
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Ρίγανη
-
Λίγο κρεμμύδι τριμμένο
-
1 αυγό
-
Φέτες κίτρινου τυριού light
-
Πιπεριές Φλωρίνης ψημένες
Εκτέλεση
-
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα γνωστά υλικά του κιμά μέσα σ ένα μπολ (το κρεμμύδι προαιρετικά αν δεν το θελετε), εκτός από τις φετες κίτρινου τυρίου και τις κόκκινες πιπεριές. Σε ένα ταψί τοποθετούμε λαδόκολλα και στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας, έπειτα από επάνω το μίγμα με τον κιμά όχι όμως εως τις άκρες ωστε να μπορέσουμε να κλείσουμε ωραία το φύλλο.
-
Μετά στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια του κιμά τις φέτες κασεριού και τέλος τις πιπεριές σε λεπτές μακρόστενες φέτες. Τυλίγουμε σε ρόλο και κλείνουμε καλά τις άκρες. Κόβουμε σε φέτες πάχους αντίχειρα, αραδιάζουμε στην λαδόκολλα και τέλος βάζουμε πάνω σε κάθε φέτα ένα κομματάκι βούτυρο, ψήνουμε στον αέρα για 30 λεπτά περίπου.
cookpad.com
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr
Σχετικά Άρθρα
«La Promesa: Η Υπόσχεση»: Δευτέρα του Πάσχα στο Open Beyond ξεκινά ο 2ος κύκλος!
Ο Πατρινός Νίκος Οικονομόπουλος: «Μεγάλη Πέμπτη Η αγάπη Του δε μιλά – σταυρώνεται»
Σάκης Ρουβάς: Τιμά το έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης βάφοντας τα πασχαλινά αυγά με φυσικά υλικά