Ρολό μπισκότων με γέμιση καρύδας

Εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο για να προετοιμάσετε ένα νόστιμο ρολό μπισκότων με γέμιση καρύδας.

Υλικά:

Μπισκότα πτι μπερ με σοκολάτα 200 g
ζεστό νερό 100 ml
ζάχαρη 70 g
κακάο 1 κουταλιά της σούπας.
ξέσματα καρύδας 80 g
μαλακό βούτυρο 1 συσκευασία. από 125 g
ζάχαρη βανίλιας
ζάχαρη άχνη 1/2 κουτ.
μαύρη σοκολάτα 50 g

Παρασκευή:

Τα μπισκότα τα τρίβουμε σε μικρά κομμάτια και αναμιγνύονται με κακάο. Σε 100 ml ζεστό νερό διαλύστε τη ζάχαρη και περιμένετε να κρυώσει. Ρίχνουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να έχει μια συνοχή ζύμης.
Απλώστε τη ζύμη σε μεμβράνη προσκόλλησης,

στον πάγκο της κουζίνας και απλώστε με πλάστη, σε ορθογώνιο φλοιό πάχους 3-4 mm. Ανακατέψτε τα ξέσματα καρύδας με το μαλακό βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, τη ζάχαρη βανίλιας και ανακατέψτε με ένα μίξερ. Απλώστε το μείγμα καρύδας με μια σπάτουλα στο δίσκο μπισκότων και τυλίξτε.


Τοποθετήστε στον καταψύκτη για 30 λεπτά, για να σφίξει. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρι ή φούρνο μικροκυμάτων.
Διακοσμήστε το ρολό.

Καλή Απόλαυση!

Xrysoskoufaki.gr