Ο Δήμος Αγρινίου συντάσσει Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), προκειμένου οργανωμένα να παρέχει στους δημότες και τους επισκέπτες του ένα σύνολο διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών που στοχεύουν στην εξασφάλιση της προσβασιμότητας εντός των διοικητικών του ορίων.
Κατά τη διαδικασία σύνταξης του Σ.Α.Π. είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση σε δύο φάσεις με στόχο την καταγραφή των απόψεων και προτάσεων των φορέων και πολιτών, για την εξασφάλιση προσβασιμότητας στους υπαίθριους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου και ως προς τα δημόσια κτίρια ή τα κτίρια που στεγάζουν δημόσιες υπηρεσίες και άλλες χρήσεις τα οποία απαιτείται να γίνουν προσβάσιμα.
Ήδη ολοκληρώθηκε η 1η διαβούλευση και έχουν συνεκτιμηθεί από το μελετητή οι προτάσεις που κατατέθηκαν.
Στην παρούσα φάση ξεκινά η 2η Διαβούλευση, τα αποτελέσματα της οποίας θα ληφθούν υπόψη στον τελικό σχεδιασμό του σχεδίου της αστικής προσβασιμότητας του Αγρινίου.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.
Δυνατότητα συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 06/08/2023.
Μπορείτε να βρείτε το Ερωτηματολόγιο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: ΕΔΩ







Σχετικά Άρθρα
Ένωση Αγρινίου: Πρόσληψη εργατριών στο εργοστάσιο ελιάς στη Σπολάιτα
Stoiximan SL1 – Ελένη Λαμπαδαρίου: «Έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Παναιτωλικό, λανθασμένη η κόκκινη»
Super League – Παναιτωλικός: Μία ισοπαλία και μία νίκη για Κ17 και Κ15 απέναντι στον Ο.Φ.Η.