Αντιπροσωπεία του Δήμου DAJSZADRIMES με επικεφαλής την Δήμαρχο κ. Majlinda Milioti θα επισκεφτεί την Ανάληψη και το Θέρμο το Μάρτιο στο πλαίσιο του FORUM ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ που θα διοργανωθεί από 11-13 Μαρτίου στο Θέρμο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ».
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Λοΐζος τις προηγούμενες 4 ημέρες βρέθηκε στην Αλβανία όπου συναντήθηκε με την Δήμαρχο και οριστικοποιήσανε το πρόγραμμα επισκέψεως.Επίσης είχε την δυνατότητα να επισκεφτούν τοπικές μονάδες παραγωγής και αξιοθέατα της περιοχής.
«Προσπαθούμε να προβάλλουμε το τόπο μας και να τον αναδείξουμε, η περιοχή μας μπορεί να γίνει κέντρο επισκεψημότητας και να ζωντανέψει οικονομικά. Δραστηριοποιούμαστε Αγια αυτό με όρεξη και μεράκι…»
Σχετικά Άρθρα
«Ευκαιρίες Ζωής»: Τη Δευτέρα του Πάσχα στη Ναύπακτο η παρουσίαση του βιβλίου
Γ.Ε.Α. – «Dance Arts Competition 2025»: Διακρίσεις για τη Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού
Δήμος Ξηρομέρου: Εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς