Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 η συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου με τον Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ. Σπύρο Πρωτοψάλτη στα Δημαρχείο.
- Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στο Δήμο καθώς και τα νέα προγράμματα που σύντομα θα ξεκινήσουν και που πρόκειται να αξιοποιηθούν από το Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου. Ο κ. Πρωτοψάλτης υπογράμμισε την ανάγκη συνεχούς συνεργασίας με την αυτοδιοίκηση ώστε ο Ο.Α.Ε.Δ. να παρεμβαίνει με στοχευμένα προγράμματα απασχόλησης.
Ο κ. Λύρος ευχαρίστησε τον Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ. για τη συνεργασία και την υποστήριξη των προσπαθειών του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, μιας περιοχής που μαστίζεται από την ανεργία.
Σχετικά Άρθρα
Υποχρεωτική η μηνιαία υποβολή περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. για νέες επιχειρήσεις με απλογραφικά βιβλία
«Amvrakikos Run 2025»: Έτρεξαν για τον Αμβρακικό – Μεγάλη συμμετοχή στον 6ο Αγώνα Δρόμου
SL1 – Παναιτωλικός: Ντιέγκο Εστεμπάν διετίας – Άρχισαν τα εργομετρικά