€3.900.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 3/10/2021 μετά το Τζακ-Ποτ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 2344ης κλήρωσης του Τζόκερ.
- Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν πέντε (5) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €12.825,29 έκαστη.
Από τις πέντε αυτές επιτυχίες οι δύο ανήκουν σε πρακτορείο της Ναυπάκτου. Ιδιοκτήτες είναι ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης και ο Αποστόλης Μάρκος. Σύμφωνα, με τις πρώτες πληροφορίες δεν ήταν τυχαία η επιλογή των αριθμών αλλά ούτε και απλή η συμμετοχή.

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)







Σχετικά Άρθρα
Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου: «Θετικό βήμα η επιβολή δασμού 3 ευρώ ανά είδος προϊόντος»
Αγρίνιο: Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης αποχώρησε από την Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής
Ο Πάνος Σκουρλέτης από το Αγρίνιο: «Κατεύθυνση που θα στηρίξει ουσιαστικά τον Πρωτογενή Τομέα και την τοπική κοινωνία»