Σε ταβέρνα στην Αμφιάλη, για να μοιράσει δώρα και φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήμερα των Χριστουγέννων.
Ο πρωθυπουργός, συνοδευόταν από την κόρη του, Δάφνη, η οποία ήταν μαζί του και στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη για να ακούσουν διαδικτυακά τα κάλαντα, αλλά και στην ουρά σε ένα βιβλιοπωλείο στην Αθήνα, για να αγοράσουν βιβλία με τη μέθοδο του click away.
«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο Πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», έγραψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας σε ανάρτησή του στο facebook, στην οποία ανέβασε και φωτογραφίες.Σύμφωνα με πληροφορίες διανεμήθηκαν 700 μερίδες φαγητού σε ανθρώπους από τη Δραπετσώνα, το Πέραμα και τον Κορυδαλλό.
thetoc.gr
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr







Σχετικά Άρθρα
Μητρόπολη Αγρινίου: Άνδρας που είχε πιει κινητοποίησε Αστυνομία και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.
Stoiximan SL1 Play Outs – 8η Αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός σώθηκε και μαθηματικά με γκολ στις καθυστερήσεις!
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Σε κλίμα συγκίνησης τίμησε τη μνήμη του πρώην Προέδρου της, Νίκου Γράψα