Σεισμός το 2024, σεισμός και μετά την έλευση του 2025 στο Αγρίνιο με επίκεντρο τη Λίμνη Τριχωνίδα – Συνολικά οι σεισμικές δονήσεις είναι αρκετές
Οι δονήσεις τις τελευταίες ώρες είναι δεκάδες με κάποιες εξ’ αυτών να γίνονται αντιληπτές αφού αγγίζουν τα 3R, όπως αυτές που σημειώθηκαν από τις 21:09 και μετά το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου αλλά και αυτή που σημειώθηκε στις 02:40.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε 6 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Θέρμου, στη Λίμνη Τριχωνίδα, με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.
Ας ελπίσουμε πως η ένταση των σεισμικών δονήσεων δε θα ξεπεράσει τα 3R, σε κάθε περίπτωση χρειάζεται ιδιαίτερη ψυχραιμία.
Διαβάστε επίσης: Με πυροτεχνήματα η υποδοχή του 2025!







Σχετικά Άρθρα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Παραμονή Σαρακοστής ο Αιτωλικιώτης καλλιτέχνης «κόλασε» το κοινό μέσα στη σάουνα!
Αίγιο: Συνελήφθη ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους, αγωνία για τον 15χρονο που χειρουργήθηκε
Ο Καιρός (23/02): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία