Άγιο είχε ζευγάρι ηλικιωμένων στη Παλιοβούνα. Το αγροτικο αυτοκίνητο που είχαν εξετράπη της πορείας του και «σφηνώθηκε» σε βράχο και τσιμεντένιο στηθαίο.
- Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nafpaktianews.gr, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η γυναίκα συνοδηγός η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπακτου, αφού πρώτα δέχθηκε τις πρωτες Βοήθειες, προληπτικά στο νοσοκομείο του Ριου.
Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, ο διοικητής της ΠΥ Ναυπακτου κ. Χριστοβασιλης, η εθλελοντικη ελληνοαμερικανική ομάδα έρευνας και διάσωσης και η τροχαία Ναυπακτου όπου διενεργεί έρευνα για τα αιτία του ατυχήματος.







Σχετικά Άρθρα
Θανάσης Μαυρομμάτης: «Όταν κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου, οι κομματικές γραμμές καταργούνται»
Σπήλιος Λιβανός: Ποινική δίωξη σε συνεργάτη του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για την υπόθεση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
«Κόκκινα» Δάνεια και ο Νέος Κώδικας Ιδιοκτησίας: Μείωση οφειλών και δόσεων, αλλαγές σε Διαμερίσματα και Πολυκατοικίες