Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι Παναιτωλικός και Ξάνθη αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στη σημερινή τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Υποδομής Κ17 της Super League που φιλοξενήθηκε στο Emileon.
- Στο 5’ ο Κυριαζής με πλασέ έδωσε προβάδισμα στον Παναιτωλικό και η Ξάνθη ισοφάρισε στο 17’. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Κοντούρης ολοκλήρωσε ωραία προσπάθεια και με πλασέ έκανε το 2-1 στο 46′, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 77’ ισοφαρίζοντας με μακρινό σουτ.
Αγωνίστηκαν οι: Παπασωτήρης, Τρομπούκης, Κουτσουπιάς, Μόκκας (79’ Μπίζος), Καπνιάρης, Ράδος, Κοντούρης, Γιωτόπουλος (70’ Γαλιάτσος), Καβαλλάρης, Κυριαζής (79’ Μωραΐτης), Μπρατσιώτης.







Σχετικά Άρθρα
Σχολές ΔEΛΤΑ 360 και ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ανανεώνουν μια συνεργασία «σταθμό» για το μέλλον της Μηχανοκίνησης
«Κουτσουπιές»: Πρεμιέρα για την καθημερινή κωμωδία της Ε.Ρ.Τ.1 που μας μεταφέρει στο πιο επεισοδιακό Χωριό
Χρήστος Μοίρας: Ο Πενταλοφιώτης Chef άφησε για λίγο την TV και μαγείρεψε στην 3η Αγροτική Έκθεση «AgreAmfi»!