SL1: Εντινγκά και Αριγίμπι σχολίασαν τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Βόλου με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 1.
- Στo πόσο σημαντική είναι η σημερινή νίκη του Παναιτωλικού επί του Βόλου (1-0) στάθηκε ο Εντινγκά μετά το ματς. «Χρειαζόμασταν τη νίκη. Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν άτυχο, αλλά τώρα πήραμε αυτό που θέλαμε. Πολλές φορές θέλαμε να παίξουμε γρήγορα, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι το γκολ τελικά ήρθε», σχολίασε στη Nova.
Ο «χρυσός» σκόρερ του Παναιτωλικού κόντρα στο Βόλο ήταν ο Αριγίμπι, που έδειξε αισιόδοξος πως τα «καναρίνια» θα μείνουν τελικά στην κατηγορία.
«Σίγουρα ήταν σημαντικό γκολ, αλλά ήταν σημαντικό ότι ήταν ομαδικό τέρμα και συνεισέφερα στη νίκη της ομάδας. Ήταν σημαντικό. Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο το είπαμε, ότι έπρεπε να κρατήσουμε αυτοπεποίθηση και ηρεμία, η φάση θα ερχόταν», είπε αρχικά στη Nova.
Και συνέχισε. «Πιστεύω ότι θα παραμείνουμε κατηγορία, να είμαστε αισιόδοξοι και να πάρουμε νίκες με τις ομάδες που είναι κοντά μας».
Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Ο νεαρός Άκης Καραχρήστος έχασε τη ζωή του στον Κόμβο Μεγάλης Χώρας
Τραγωδία στο Αγρίνιο: Κλινικά νεκρή η 17χρονη, αδερφή του 21χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο
Αγρίνιο: Συνελήφθη ο 37χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο στον Κόμβο της Μεγάλης Χώρας