Ο Γκάμπριελ Σούρερ μετά τη ντροπιαστική ήττα της ομάδας του Παναιτωλικού δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του λέγοντας στις πρώτες του δηλώσεις πως πρόκειται για μια δίκαιη ήττα αλλά απόρησε για τον αριθμό των τερμάτων χωρίς να δει την αντίδραση που έπρεπε από τους ποδοσφαιριστές του.
- Αναλυτικά όσα είπε ο Σούρερ στη Cosmote TV:
«Σίγουρα δεν το περιμέναμε αυτό. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά δεν περίμενα να χάσουμε με τόσα γκολ.
Τα πρώτα 15-20 λεπτά, ήμασταν καλοί. Μας έβαλαν το γκολ και δεν αντιδράσαμε καλά. Μάλλον είχαμε παραπάνω σεβασμό στον Παναθηναϊκό από ότι έπρεπε.
Το μόνο φάρμακο που ξέρω είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά και να δουλέψουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι»
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου από τον Γκάμπριελ Σούρερ:







Σχετικά Άρθρα
Ο Θύμιος Κομματάς στον Antenna Star 103.5: «Τιμωρητική διάθεση προς τις Σχολικές Καθαρίστριες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας»
Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης στον Antenna Star 103.5: «Όλα έτοιμα στον Δήμο Αγρινίου για τη νέα σχολική χρονιά»
Ο Κώστας Κοκκινάκης στον Antenna Star 103.5 για την Εθνική στο Σίδνεϊ, τον Παναιτωλικό και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό