SL1: Ο Σωτήρης Κοντούρης κόντρα στην Κηφισιά του Αμφιλοχιώτη Πρίτσα είχε πετύχει το γκολ της… μεταγραφής!

Στιγμές… SL1! Ο Σωτήρης Κοντούρης κόντρα στην Κηφισιά του Αμφιλοχιώτη Πρίτσα είχε πετύχει το γκολ της… μεταγραφής, μπορεί να αποδειχθεί το γκολ της σεζόν που διανύουμε!

Τρεις ημέρες πριν την 28η Οκτωβρίου, στη Νεάπολη της Νίκαιας, ο Σωτήρης Κοντούρης με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο και έχοντας ως αντιπάλους τότε τους Τεττέι και Παντελίδη πέτυχε το πιο όμορφο γκολ που έκανε τις Big-4 να τον δουν με άλλο μάτι.

Σε 31 εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναιτωλικού στη Stoiximan Super League 1 αυτό ήταν το ένα και μοναδικό γκολ που πέτυχε κι έκανε τη διαφορά!

Μόνο που παρόμοιο γκολ είχε πετύχει ξανά…

Διαβάστε επίσης: SL1 – Μιγκέλ Ταβάρες: Μετά τον Αντριάνο Μπρέγκου έρχεται και ο αριστερός μεσοεπιθετικός στο Αγρίνιο!

Πηγή: AgrinioTimes.gr