Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Λαμία 1964 ανακοίνωσε πως υπέγραψε ο 30χρονος Κατουνιώτης Δημήτρης Χαντάκιας, μετά την αποχώρησή του από τις Σέρρες.
Ο Έλληνας αμυντικός στην ομάδα των Σερρών κατέγραψε 8 συμμετοχές και τώρα συνεχίζει σε άλλη ομάδα της SL1 θέλοντας να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.
Ο έμπειρος Ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού, στον οποίον αγωνιζόταν έως και το 2019, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Φωκικό, στην Κέρκυρα, αλλά και στη Βουλγαρία με τη φανέλα της Τσέρνο Μόρε, ενώ είχε τετραετή θητεία στο Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ζίρα, με την οποία είχε 127 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ.
«Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!», αναφέρει σχετική η ανακοίνωση της Π.Α.Ε.
Διαβάστε επίσης: SL1 – Παναιτωλικός: Warriors και Fentagin φώναξαν μαζί συνθήματα για τα Τέμπη
Πηγή: SL1 – Π.Α.Σ. Λαμία 1964: Υπέγραψε ο 30χρονος Κατουνιώτης Δημήτρης Χαντάκιας
Σχετικά Άρθρα
Πρωταθλητές Ελλάδας οι Αγρινιώτες στο Μπριτζ
Ευηνοχώρι: «Βροχή» τερμάτων στο φιλικό των Βετεράνων της Α.Ε.Μ. και του Άρη Αιτωλικού!
Super League 1: «Έφυγε» ο Αλέκος Αλεξιάδης, πενθεί η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός