Ο Παναιτωλικός στη SL1 της σεζόν 2025 – 2026 έκανε κακή αρχή αφού ηττήθηκε με 0-2 στο Αγρίνιο από τον Ατρόμητο Αθηνών.
Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα την πρεμιέρα του στη Stoiximan Super League, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε ισορροπημένο παιχνίδι στο κέντρο.
Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Παλμεζάνο με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στον Ατρόμητο πριν την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη οι Γηπεδούχοι μπήκαν με περισσότερη ένταση, πίεσαν και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Αντίθετα, στο 81’ ο Γιουμπιτάνα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού και με εύστοχο σουτ «σφράγισε» τη νίκη των Περιστεριωτών.
Έτσι, ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις, ενώ ο Παναιτωλικός θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Αγωνίστηκαν οι: Τσάβες, Γαλιάτσος, Σιέλης, Στάγιτς, Αποστολόπουλος (61’ Ματσάν), Κόγιτς, Ράδος (46’ Μίχαλακ), Λουΐς (84’ Κοντούρης), Μανρίκε, Εστεμπάν (72’ Μπελεβώνης), Αγκίρε (61’ Άλεξιτς).
Διαβάστε επίσης: SL1 – 1η Αγωνιστική: Οι ενδεκάδες του αγώνα Παναιτωλικός – Ατρόμητος Αθηνών
Πηγή: SL1: Παναιτωλικός (0-2) Ατρόμητος Αθηνών σημειώσατε… διπλό! – Κακή αρχή για την ομάδα του Πετράκη







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Γιάννης Αναστασίου: «Αν δε βάζουμε γκολ με τις μεγάλες ομάδες δεν έχεις πολλές ευκαιρίες»
Ο Καιρός (16/03): Ηλιοφάνεια με έντονη συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Stoiximan SL1: Χ-αμένες ευκαιρίες κι ένας Παναιτωλικός που οριακά θα αγωνιστεί και πάλι στo Γκρουπ 9-14