Ο Παναιτωλικός επικεντρώνεται στην 11η Αγωνιστική της SL1 – Εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα Aktor οι Στάγιτς και Τσούρα.
Οι γνωστοί απόντες είναι οι Μλάντεν, Αποστολόπουλος, Γαλιάτσος και Κόγιτς, όμως ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί υπολογίζει σε άλλους δύο.
Ο Στάγιτς προς το τέλος της σημερινής προπόνησης ένωσε ενόχληση στον προσαγωγό.
Ο Τσούρα το μεσημέρι πριν την αναχώρηση της αποστολής είχε συμπτώματα ίωσης.
Στην αποστολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Aktor συμμετέχουν οι Ποδοσφαιριστές:
Αγαπάκης, Αγκίρε, Άλεξιτς, Μπελεβώνης, Μπουχαλάκης, Τσάβες, Εστεμπάν, Γκαρσία, Κοντούρης, Λουΐς, Μανρίκε, Ματσάν, Μαυρίας, Μίχαλακ, Νικολάου, Ενκολόλο, Παρδαλός, Σιέλης, Σμυρλής, Ζίβκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Ομάδα εργασίας για έργα ανάπλασης στην είσοδο του Γηπέδου του Παναιτωλικού
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Euroleague Basketball – Final Four 2026: Ο Ολυμπιακός κέρδισε τα «Καναρίνια» και πάει για το τρόπαιο!
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Με 8,9 εκατομμύρια ευρώ δημιουργούμε στο Μεσολόγγι υπερσύγχρονο Καλλιτεχνικό Σχολείο»
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: «Υπάρχει διάθεση ανανέωσης με τον Γιάννη Αναστασίου», λέει ο Πάρης Τσελεπίδης