Ο Παναιτωλικός στη SL1 τη σεζόν 2025 – 2026 θα έχει τον Λάζαρ Κόγιτς και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ο Τζέισον Τσούρα.
Σε ό,τι αφορά τον Λάζαρ Κόγιτς τα πράγματα είναι απλά αφού η μέχρι πρότινος ομάδα του η Χέγκελμαν τον αποχαιρέτησε μέσω των Social Media.
Πιο συγκεκριμένα τα εξής: «Ο μέσος Λάζαρ Κόγιτς αποχωρεί από την Χέγκελμαν.
Ο Σέρβος θα συνεχίσει την καριέρα του σε έναν από τους συλλόγους της πρώτης κατηγορίας της Ελλάδας».
Δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο να έρθει στην Ελλάδα να περάσει από τις απαραίτητες ιαιτρικές εξετάσεις, να υπογράψει και φυσικά να ανακοινωθεί από την Αγρινιώτικη Π.Α.Ε.
Σενάρια που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική συνέδεσαν τον Τζέισον Τσούρα με τον Παναιτωλικό.
Ο 23χρονος διεθνής επιθετικός, που αγωνίζεται στα άκρα αλλά και πίσω από τον φορ, μέτρησε περισσότερες από 140 συμμετοχές με τη φανέλα της The Strongest στη Βολιβία, έχοντας απολογισμό 29 γκολ και 21 ασίστ.
Παράλληλα, έχει καταγράψει 10 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της Βολιβίας, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή του παρουσία στο υψηλό επίπεδο.
Σύμφωνα με τα βολιβιανά ΜΜΕ, ο μάνατζερ του παίκτη βρισκόταν σε συζητήσεις για το μέλλον του και μάλιστα υποστήριζε πως η επόμενη σελίδα στην καριέρα του θα γραφόταν στην Ευρώπη – με τον Παναιτωλικό να εμφανίζεται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους Συλλόγους.
CASI TODO CERRADO CHURA SE VA A GRECIA
El futbolista Jeyson Chura tiene prácticamente todo cerrado para marcharse al fútbol de Grecia, al Club Panetolikos FC, se daría una venta.
Está tarde se definirá la situación en reunión con el presidente del club, representante y jugador. pic.twitter.com/2UHGpcGu9m— Jhulisa Rushel (@jhulisa_rushel) August 15, 2025
Διαβάστε επίσης: Κρυονέρια Ορεινής Ναυπακτίας: Το 2ο Omalia Football Tournament τελείωσε, το 3ο ετοιμάζεται!
Πηγή: SL1 – Παναιτωλικός: Ο Λάζαρ Κόγιτς υπογράφει, ο Τζέισον Τσούρα ακολουθεί;
Σχετικά Άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Μανόλο Χιμένεθ: «Οι δύο Προπονητές πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι»
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Γιάννης Πετράκης: «Χωρίς το πέναλτι, δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»
UCL – 1η Αγωνιστική League Phase: Ολυμπιακός και Πάφος τελείωσαν το ματς Χ-ωρίς τέρματα!